Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Τα γιορτογενέθλιά μας

Πρόσφατα έκανα τα γιορτογενέθλια της κόρης μου. Φέτος αποφασίσαμε να τα κάνουμε μαζί με μια άλλη μητέρα και τα δύο μαζί γιατί οι μέρες μας συνέπιπταν και καθώς είμαστε στην ίδια παρέα θα έπρεπε να χωρίσουμε τους κοινούς μας γνωστούς.  Οπότε κάναμε ένα πάρτι για δύο.
Διαλέξαμε το μέρος που θα τα κάναμε σχετικά αργά, ένα μήνα πριν τα γενέθλια. Οπότε οι μισοί παιδότοποι ήταν ήδη κατειλημμένοι από άλλα πάρτι. Για να κλείσεις εγκαίρως ένα παιδότοπο πρέπει να πάρεις τουλάχιστον δύο με τρεις μήνες πριν. Ο παιδότοπος ωστόσο που επιλέξαμε (Φάρμα των θαυμάτων) τελικά ήταν πολύ καλός. Οι κοπέλες που είχε εκεί ασχολήθηκαν με τα παιδιά, το σέρβις ήταν πολύ καλό και τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν πολύ.
Το θέμα μας ήταν Πριγκίπισσες και τα δωράκια που πήραμε ήταν από jumbo σακουλάκια με θέμα τις πριγκίπισσες και σερπαντίνες και βραχιολάκια για τα κορίτσια και σερπαντίνες και φούσκες για τα αγοράκια.

Την τούρτα μας την έφτιαξαν από το μαγαζί πάλι με θέμα τις πριγκίπισσες.

Στολισμό δεν κάναμε γιατί το μαγαζί έχει πολύ ωραίο χρωματισμό από μόνο του.
Ένα από τα απρόοπτα που συνέβησαν είναι ότι φέτος είχαμε πολλές ακυρώσεις λόγω ασθένειας που έγιναν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
Ελπίζω του χρόνου να έχουμε πρώτα από όλα υγεία και φυσικά χρήματα για να κάνουμε πάλι μια όμορφη γιορτούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...