Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Η καινούργια μας ντουλάπα

Λοιπόν έφτασε η ώρα να κάνω μία ντουλάπα για το δωμάτιο της κόρης μου. Στο δωμάτιό της έχω κάνει μόνο το κρεβάτι της και το κομοδίνο. Ντουλάπα, βιβλιοθήκη και γραφείο τα άφησα για αργότερα όταν μεγαλώσει κι άλλο. Για να μοιράσω το κόστος, αποφάσισα να κάνω πρώτα τη ντουλάπα και μετά τη βιβλιοθήκη και το γραφείο. Έκανα μια έρευνα αγοράς για το τι θέλω και τι
ψάχνω. Το ύφος του δωματίου της μικρής μου είναι αμερικάνικο country ή αποικιακό στυλ. Που σημαίνει λευκά έπιπλα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, πλούσια λευκά είδη κτλ. Έτσι έψαξα μία ντουλάπα λευκή. Είδα στο ΙΚΕΑ μία ντουλάπα που με ικανοποιούσε μερικώς για να δω τι
ζητάω στο περίπου.

Επίσης, μου άρεσαν και οι ντουλάπες από μια άλλη ιστοσελίδα αλλά οι τιμές ήταν λίγο υπερβολικές αν σκεφτεί κανείς ότι θα πρέπει να πληρώσω επιπλέον για τα μεταφορικά και το στήσιμο καθώς δεν είμαι Αθήνα.

Οπότε τελικά βρήκα έναν μάστορα επιπλοποιό και του παρήγγειλα μία ντουλάπα, ώστε τα χρήματά μου πάλι να μείνουν στην Ελλάδα και να μου βγει σχετικά οικονομικά. Του έδειξα φωτογραφίες από το τι θέλω μέσα και έξω να έχει η ντουλάπα. Ζήτησα και κάποια επιπλέον πράγματα όπως συρτάρια μέσα στη ντουλάπα και χερούλια με πορσελάνη.

Που τα αγόρασα μόνη μου από εδώ.
Η ντουλάπα αναμένω να φτιαχτεί για να σας δείξω πώς θα είναι. Έχω λίγη αγωνία και περιμένω να δω αν θα ταιριάξει με τα υπόλοιπα έπιπλα του δωματίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...