Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Βόλτα στην Καλαμαριά

Έχω βάλει στόχο να περπατάω αυτό τον χρόνο και στο πλαίσιο του περιπάτου είπα να σταχυολογήσω και τι παίζει από προιόντα και τιμές στην αγορά της Καλαμαριάς.

Περπάτησα κατά μήκος του μεγάλου πάρκου επί της οδού Μεταμορφώσεως.Εκεί είδα κάτι πολύ ωραία παπούτσια σε πολύ καλή τιμή, στα 20 ευρώ. Εδώ παραθέτω ένα σχέδιο για να καταλάβετε τι εννοώ.

Κατά μήκος του πεζόδρομου είχε πολύ ωραία ρουχάκια αλλά κινούνται πάντα σε pale τόνους, τα οποία δε με κολακεύουν μιας που είμαι πολύ λευκή. Θα τα συνιστούσα ωστόσο σε κοπέλες με σταρένια επιδερμίδα και νεανικό στυλ.
Κατά μήκος της οδού Πασαλίδη έχει πολλές φίρμες όπως τα Arte Piedi με παπούτσια πάλι σε μεταλικές αποχρώσεις ξεκινώντας από τα 29 ευρώ. Ένα καλό μαγαζί με ελληνικά πολλές φορές υποδήματα. Πιο κάτω τα Sam 0-13 με καινούργια παιδικά φορεματάκια που τα είδα και ξετρελάθηκα και σίγουρα θα αγοράσω από εκεί. Απέναντι μου έκανε εντύπωση αυτό το κατάστημα με την ανθισμένη βιτρίνα.
Απέναντι και προς το τέλος του δρόμου το More and more.
Φεύγοντας κατηφόρησα από έναν δρόμο με δέντρα που έχουν ήδη καρποφορήσει μέσα στην άνοιξη.
Και θα μου πείτε τι αγόρασα. Δυστυχώς είναι Κυριακή σήμερα και τα μαγαζιά ήταν όλα κλειστά. Αλλά ήταν ανοιχτά τα ζαχαροπλαστεία και τα ανθοπωλεία που τα τίμησα δεόντως.


Δύο πάστες για εμένα και την αδερφή μου κι μια μαργαρίτα ήταν τα σημερινά μου ψώνια. Την πάστα με τη φράουλα τη δοκίμασα ήδη και είναι θαύμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...