Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

Ώρα για πάρτι οργάνωση γενεθλίων

Έφτασε ο καιρός για να οργανώσω το ετήσιο πάρτι της κόρης μου. Φέτος θα κλείσει τα εφτά. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να βρω το "πλάνο γενεθλίων" και να γράψω τη λίστα των καλεσμένων μας. Το πλάνο γενεθλίων θα το βρεις εδώ Γενέθλια πλάνο και συμβουλές. Φέτος θα έχουμε λιγότερους καλεσμένους δεδομένου ότι δε θα καλέσουμε όλη την τάξη όπως είχαμε κάνει πέρσι. Φέτος διοργανώνω μόνη μου το πάρτι κι όχι μαζί με τη φίλη μου, όπως έκανα τα δύο περασμένα έτη. Οπότε τα έξοδα είναι αυξημένα.

Αφού κατέληξα με τους καλεσμένους μου σειρά είχε η εκτύπωση του πλάνου. Στη συνέχεια πήγα να κλείσω τον παιδότοπο που θα κάναμε το πάρτι. Η περσινή μας επιλογή μου άρεσε, άρα και αυτή τη χρονιά θα κάνουμε τα γιορτογενέθλιά μας στο ίδιο μαγαζί. Είναι ένας παιδότοπος που έχει φουσκωτό, τραμπολίνο και άλλες δραστηριότητες. Τα παιδιά, δηλαδή, θα είναι απασχολημένα με το παιχνίδι για ώρες. Πέρσι τα γενέθλιά μου τα έκανα στον Παιζώτοπο (Το πάρτι του Αγίου Βαλεντίνου - γενέθλια)  και το 2016 στη Φάρμα των θαυμάτων (Τα γιορτογενέθλιά μας)  και τα δύο μέρη βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη στην Πυλαία στο Cosmos απέναντι το ένα και στην Καλαμαριά στην περιοχή Κρήνη το δεύτερο.

Στον παιδότοπο που θα κάνουμε το πάρτι έκλεισα και την τούρτα μας. Η κόρη μου διάλεξε όπως κάθε έτος το σχέδιο για την τούρτα, φέτος το σχέδιο θα είναι η hello kitty. Το πάρτι δε θα έχει συγκεκριμένο θέμα, καθώς και φέτος γίνεται στην διάρκεια της Αποκριάς. Θα είναι μασκέ όπως και πέρσι. Και βέβαια θα διανθίζεται από καρδούλες μιας και θα είναι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Έχω μοιράσει ήδη τις μισές προσκλήσεις και μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχω ενημερώσει όλους με έντυπο ή με διαδικτυακό τρόπο. Φέτος δεν έφτιαξα δικές μου προσκλήσεις. Ωστόσο μπορείτε να δείτε τις προσκλήσεις που έκανα πέρσι εδώ Προσκλήσεις, καρτελάκια για δώρα, ευχαριστήρια για εκτύπωση.

Εφόσον δε θα καλέσω τα παιδιά από την τάξη της κόρης μου θα τα κεράσω ένα καλό γλυκάκι εκείνη την ημέρα. Αποφάσισα να τα κεράσω ένα κεκάκι σε σχήμα καρδούλας πασπαλισμένο με τρουφάκια πολύχρωμα. Για να γνωρίζετε από την έρευνα που έκανα τα γλυκάκια αυτά κοστίζουν γύρω στο ένα ευρώ το τεμάχιο και πρέπει να γίνουν παραγγελία. Ήδη έχω καταλήξει σε ένα ζαχαροπλαστείο που εμπιστεύομαι για την ποιότητά του και θα τα παραγγείλω από εκεί.

Λοιπόν έχουν μείνει άλλες 21 μέρες μέχρι τα εορτογενέθλιά μας και ήδη μετράμε αντίστροφα. Θα σας πω πώς πήγε σε επόμενη ανάρτηση.

Σας άρεσαν οι ιδέες μου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...